MH RACING PRODUCTS

VOOR DE KLEINE EN VOLWASSEN COUREURS

OVER ONS

VERKOOP | ONDERHOUD | REPARATIE

 

OP DE MOOISTE LOCATIE IN NL

MH Racing Products is een jong en snel groeiend bedrijf dat zich voor het grootste deel richt op de kleine, beginnende en gevorderde kart fanaat. In onze kart shop op de mooiste kart locatie van Nederland vindt u alle artikelen voor zowel kart als coureur. Ook kunt u bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van uw kart. Wij beschikken over een eigen werkplaats en test circuit.

 

ONDERHOUD

JOUW KART ALTIJD IN TOPCONDITIE

 

vanaf € 79,-

Heeft uw kart onderhoud nodig? Dan bent u bij
MH Racing Products aan het juiste adres.
Wij voeren namelijk alles uit op basis wat de fabrikant en de organisatie voorschrijft. Elk merk motor kan namelijk andere periodieke intervallen hebben. Dat wil zeggen dat het ene type motor een servicebeurt nodig heeft bij 10 draai uren en een ander merk bij 30 draai uren. Zijn de banden versleten? Uiteraard hebben wij een grote hoeveelheid banden op voorraad van het merk Mitas, Maxxis.

 

Kart Onderhoud bij MH Racing Products

Adres LELYSTAD

Karten doe je buiten!

 

bezoek ons aan de...

Openingstijden

01 April tm 31 augustus

 

WINKEL LELYSTAD

Talingweg 89

8218 NX Lelystad

T: 0320-284 021

E: info@mhracingproducts.nl

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

: 10:00 t/m 17:00

: Gesloten

: 10:00 t/m 17:00

: Gesloten

: 10:00 t/m 17:00

: 09:00 t/m 18:00

: 09:00 t/m 18:00

VERKOOP

WINKEL LELYSTAD & WEBSHOP

 

KLEDING vanf € 14,50

ACCESSOIRES vanf € 9,50

ONDERDELEN € 14,50

Wij bieden een ruime keuze uit onze top merken zo als, Arroxx, LS2, MIR Raceline, Sparco, Alpinestar et cetera. U kunt bij ons de beste en meest betaalbare kart van Europa aanschaffen. MEER OVER ACCESSOIRES EN ONDEDELEN

 

U heeft al een nieuwe kart vanaf €850,- inclusief btw. Dus voor een totaal pakket vanaf €1150,- is uw zoon of dochter helemaal klaar om de eerste meters te maken naar zijn of haar droom.

 

REPARATIE

VEILIG WEER HET CIRCUIT OP

 

 

Een ongelukje zit vaak in een klein hoekje of in een grote huurkart en daarom gebeurd het nog wel eens dat er tijdens het rijden iets kapot gaat. Dit is uiteraard heel vervelend. in het geval van een kleine schadereparatie zorgen wij dat u altijd op een betaalbare wijze weer veilig en snel op het circuit terug komt.

 

Door onze grote hoeveelheid Parolin onderdelen kunnen wij de bij ons aangeschafte kart zeer snel weer voorzien van nieuwe onderdelen. Denkend aan fusees, lagers, stuurstangen, spoorstangen, achterassen, en nog veel meer.

 

NEEM CONTACT OP!       0031(0)613734117

Kart Onderhoud bij MH Racing Products
Facebook MH Racing Products
Kart Onderhoud bij MH Racing Products
Kart Onderhoud bij MH Racing Products
Facebook MH Racing Products